Despre noi

Hei, bine ai venit!

Iti multumim pentru vizita! Te invitam sa descoperi detalii „din culisele” Nikos Collection.


Despre noi

Suntem un atelier de creatie. Producem articole si accesorii pentru cel mai important eveniment spiritual: botezul. Imbinam si combinam fundite, panglicute, floricele, bulinute, nasturei, iepurasi, ursuleti ... Rezultatul? Il poti vedea pe site.


Istoria noastra pe scurt


2009 – punem bazele magazinului virtual. Beneficiem de experienta internationala a Nikos Collection Greece, comercializam produse create si realizate in Grecia.


2010 – ne punem pe treaba si apar primele modele create si produse in totalitate la noi in atelier.


2011 – Nikos Collection Greece se retrage din Romania; distribuim in continuare produse realizate in Grecia.


2012 – realizam 18 colectii de produse gandite si realizate integral in Romania.

Prezent – ei bine, ne uitam in urma si vedem o calatorie nebuna... si suntem abia la inceput.


Misiune


Misiunea noastra este una simpla: sa oferim fiecarui bebelus produse si accesorii deosebite la cele mai convenabile preturi. Un concept simplu, insa greu de realizat. Vestea buna: ne apropiem de acest obiectiv pe zi ce trece.


Oamenii


Suntem pasionati de produsele noastre si le realizam cu placere. Credem ca totul este posibil (ok, aproape totul...). Credem ca a avea stil nu inseamna a avea un pret mare.

Credem ca a organiza un botez ar trebui sa fie usor si amuzant.Promitem 100% satisfactie. Daca nu-ti plac produsele, ei bine, le vom lua inapoi.


Ne poti contacta pe mail la office@nikos.ro sau la numarul de telefon: 0766.355.441. Iti stam la dispozitie pentru orice detalii ai nevoie.