Cum cumpar?

Pentru a comanda produsele alese ai doua optiuni:


Comanda telefonica utilizand numarul 0766.355.441 unde trebuie sa comunici codul produsului, numar de bucati si alte detalii (culoare produse, data evenimentului, metoda de livrare etc.) cerute de operatorul nostru pentru o buna procesare si livrare a produselor alese;

Comanda online folosind cosul de cumparaturi, urmand pasii indicati:

1. Alege produsul si eventualele optiuni posibile (culoare fundita etc), dupa care apasa butonul Adauga in cos; poti continua cumparaturile adaugand in cosul de cumparaturi produsele de care esti interesat.

2. Daca ai terminat cumparaturile si vrei sa finalizezi comanda, trebuie sa apesi pe Cosul de cumparaturi, aflat in partea de sus a siteului, dreapta si / sau mijloc, stabilesti numarul de bucati si apesi butonul Actualizare; pentru a continua cumparaturile apasa butonul Continuare cumparaturi, iar pentru finalizarea comenzii apasati butonul Comanda; vei finaliza comanda urmand pasii ceruti de site (vei introduce datele de identificare pentru procesarea comenzii).

3. Daca te razgandesti in privinta alegerii facute, poti elimina produse din cosul de cumparaturi prin apasarea casutei Sterge.Te rugam sa completezi cu mare atentie toate rubricile referitoare la datele tale; sunt importante pentru confirmarea si livrarea comenzii in conditii optime si pentru ca un consultant sa poata lua legatura cu tine, in cazul in care avem nevoie de mai multe detalii.

Validarea comenzii Comanda este considerata ferma doar in momentul in care este validata de echipa Nikos Collection (telefonic sau prin e-mail).

Orice comanda va fi confirmata de echipa noastra in termen de maxim 48 de ore.Pentru orice nelamurire privind functionarea sau utilizarea acestui site, te rugam trimite un e-mail sau contacteaza-ne telefonic la numarul: 0766.355.441.