Utilizarea siteului


Acest site a fost dezvoltat de Nikos Collection pentru a constitui o sursa generala de informare. Prin accesarea acestui site, a produselor si a informatiilor prezentate in cadrul sau/si prin realizarea de comenzi, confirmi ca ai citit, inteles, acceptat si agreat urmatorii termeni si conditii.

Continutul siteului poate fi utilizat doar in scopuri personale, de informare si nu in scopuri comerciale. Toate informatiile referitoare la produse, descrierea produselor si a serviciilor, pozele, logourile si denumirile sunt proprietate intelectuala / industriala a Nikos Collection si/sau a partenerilor colaboratori.

Intregul continut al site-ului este protejat prin Legea drepturilor de autor (Legea nr. 8/1996 ) si prin urmare orice reproducere (totala sau partiala) a informatiilor de pe site si din baza de date, precum si preluarea pozelor, fara acordul scris in prealabil al Nikos Collection este interzisa.


Livrarea produselor


Orice comanda plasata pe siteul nikos.ro este confirmata telefonic sau printr-un mail de catre un operator uman. Comanda este considerata ferma in momentul confirmarii. Deoarece multe din produsele noastre se realizeaza la comanda, livrarea produselor dureaza intre 2 si 5 zile de la confirmarea comenzii.

In unele situatii, in functie de complexitatea comenzilor si stocurile existente la un anumit moment, termenul de livrare sa fie mai mare de 5 zile. In aceste situatii utilizatorul va fi instiintat telefonic asupra termenului de livrare a produselor. Magazinul online Nikos Collection nu poate fi raspunzator de pierderea, deteriorarea si / sau intarzierea produselor cauzate de forta majora sau de interventia unei terte parti.


Returnarea produselor


Noi, Nikos Collection vrem sa fii multumit de orice produs pe care l-ai achizitionat de la noi. In cazul in care nu esti pe deplin satisfacut de alegerea facuta, te rugam sa returnezi comanda si-ti vom da banii inapoi, mai putin taxele de transport. Produsele returnate trebuie sa fie in ambalajul initial, intacte si in numar complet. Trebuie doar sa ne contactezi telefonic, sa ne dai datele tale de identificare si sa ne anunti de intentia ta. Pentru mai multe detalii te rugam sa consulti Garantia 100%.


Descrierea produselor


Informatiile de pe acest site (fotografii, descrierea produselor, etc) au caracter informativ, dar se doresc a fi cat mai exacte cu caracteristicile reale ale produselor. NIKOS COLLECTION nu poate fi raspunzatoare de inexactitati care pot aparea pe acest site, in ciuda tuturor precautiilor care s-au luat pentru impiedicarea acestui lucru.

Utilizatorii sunt responsabili pentru evaluarea exactitatii, completitudinii si utilitatii informatiilor disponibile pe acest site.


Pentru ORICE nelamurire privind functionarea sau utilizarea acestui site, te rugam trimite un e-mail sau contacteaza-ne telefonic la numarul: 0766 355 441.